Bezorgen, ruilen & service


BTW
Bij alle producten in de webwinkel worden de bedragen inclusief en exclusief BTW vermeld. Na uw bestelling ontvangt u van ons een factuur. Hier staat het BTW bedrag overzichtelijk op vermeld. 

Bezorgen
U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of gratis ophalen in in ons magazijn. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld bij het betreffende artikel. Mocht een artikel toch niet (direct) leverbaar zijn, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Verzendkosten
Wij hanteren vaste lage verzendkosten van €4,95, ongeacht het gewicht of de afmetingen van het pakket. Bij bestellingen boven €75,00 (ex BTW), brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor verzenden naar het buitenland hanteren wij andere tarieven.

Ruilen of retourneren
Bent u niet tevreden over uw aanschaf bij Strooizoutcenter.nl? Bij ons is ruilen geen probleem! Ook bij online bestellingen is ruilen altijd mogelijk, binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Voor een snelle afhandeling van de geretourneerde artikelen vragen wij u een kopie van uw aankoopbewijs/orderbevestiging bij te voegen en het indien mogelijk in ongeschonden orginele verpakking retour te zenden. Heeft u liever het aankoopbedrag terug? Wij maken dat binnen enkele dagen naar u over. 

Hoe werkt het
U kunt er voor kiezen uw bestelling zelf te retourneren: u gaat binnen 14 dagen na ontvangst naar ons magazijn. Neem uw orderbevestiging/aankoopbewijs mee, dit is uw garantiebewijs. Wilt u er zeker van zijn dat ons magazijn geopend is, neemt u dan contact op met onze klantenservice (info@strooizoutcenter.nl).
Wanneer u er voor kiest om uw aankoop op te laten halen of retour te sturen neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice (info@strooizoutcenter.nl). De kosten voor het retourzenden worden niet vergoed. Nadat wij uw bestelling in goede staat hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag inclusief bezorgkosten binnen enkele dagen terugbetaald middels het betaalmiddel waar de bestelling mee is betaald. De terugbetalingstermijn is maximaal 30 dagen nadat u heeft aangegeven uw bestelling te retourneren.
 Geen producten