Bestellen op strooizoutcenter.nl


Bestel eenvoudig en veilig in de shop van Strooizoutcenter. Onze site is zichtbaar beveiligd, wat u kunt herkennen aan het (groene) slotje voor de URL. Dit betekend datt uw gegevens vertrouwelijk worden verwerkt en opgeslagen. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het juist afhandelen van uw order en delen dit niet met derden.


Veilig betalen

Bij strooizoutcenter.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Welke methode u ook kiest, u betaald natuurlijk veiligVerzending

Wij hanteren vaste lage verzendkosten vanaf €4,95. Nadat u uw order heeft afgerond, nemen wij uw bestelling in behandeling. Wij werken samen met diverse vervoerders. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een track en trace. Hiermee volgt u eenvoudig uw pakket en kunt u het bezorgmoment naar uw wens aanpassen.


Niet tevreden over een dienst of product?


Strooizoutcenter.nl staat voor goede service. Wij vinden het daarom erg vervelend als u niet tevreden bent over de dienstverlening of een product.


Niet tevreden, en nu?

Wij vragen u vriendelijk uw klacht door te geven via de e-mail. Ook is het mogelijk uw klacht door te geven via onderstaand formulier. Normaal gesproken beantwoorden wij uw klacht binnen 24 uur. Mocht dit meer tijd nodig hebben, nemen wij ten alle tijden contact met u op.


Artikelen retourneren


Het kan gebeuren dat een product na ontvangst toch niet bevalt. Bij Strooizoutcenter is het mogelijk het product binnen 14 kalenderdagen retour sturen. U kunt uw retourzending aanmelden door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar
info@strooizoutcenter.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.