Strooizout, sneeuwschuivers en schoppen, zoutstrooiers en winterspeelgoed

Menigeen waagt zich aan de weersvoorspellingen voor de winter 2013/2014. Volgens computermodellen van de Amerikaanse National Weather Service, krijgen wij in Europa de koudste winter in 100 jaar… Kou, sneeuw en ijs. Schaatsen, sleeën en skiën: wie zal het zeggen! Gelukkig zijn wij allemaal nuchter genoeg om gewoon te zien wat ons te wachten staat. Maar voorbereiden kan natuurlijk wèl! Strooizoutcenter heeft diverse nieuwe producten in haar assortiment opgenomen:

 

Strooizout in zak, emmer of pallet

Deze winter staat het strooizout voor u klaar in ons magazijn. U kunt het afhalen of laten verzenden. We leveren het zout in emmers van 7,5 kg, in zakken van 10 kg of op pallets. Ons strooizout voldoet aan de europese normen voor wegenzout en is daarmee uitermate geschikt voor gladheidbestrijding.

Strooizout bekijken >>


 

Zoutstrooiers: handstrooiers en strooiwagens

Om er voor te zorgen dat u het strooizout gelijkmatig kunt verspreiden, hebben wij een aantal zoutstrooiers in ons assortiment opgenomen: eenvoudige handstrooiers, ideaal voor kleinere oppervlakten en strooiwagens voor middelgrote en grote terreinen. Sommige strooiwagens zijn geschikt voor droog zout, andere kunnen ook relatief vochtig zout verspreiden.

Zoutstrooiers bekijken >>

 

Sneeuwschuivers en schoppen

Nu leverbaar: diverse modellen sneeuwschuivers en schoppen, met slijtvaste rand en aluminium of houten steel. De schuivers en schoppen zijn licht van gewicht, een aanal modellen zijn zelfs vrijwel onbreekbaar! Nieuw in ons assortiment zijn de sneeuwschuivers voor uw 4x4.  

Sneeuwschuivers en schoppen bekijken >>

 

IJs Spikes of City Track antislip overtrekschoen

De IJs Spikes/City Track overtrekschoenen zijn gemaakt als hulpmiddel voor het veilig staan en lopen op ijs en sneeuw. Ideaal om uw kind te helpen met schaatsen, maar ook onmisbaar tijdens een winterwandeling. De overtrekschoenen zijn leverbaar in diverse maten.

IJs Spikes of City Track overtrekschoenen bekijken >>


 
 Geen producten