Snel en veilig betalen met iDeal en PayPal in onze webwinkel

In 2013 hebben Nederlandse consumenten 142,5 miljoen keer met iDeal afgerekend. Dat is 21,6% meer dan in 2012 toen er 117,2 miljoen keer met deze online betaalmethode werd afgerekend. Deze aantallen publiceerde de NOS op 23 januari 2014. Lees hier het hele artikel van de NOS.
 

iDeal


Met iDeal kunnen klanten van webwinkels via hun eigen bank afrekenen. Betaalorganisatie Currence verwacht dat het aantal iDeal-betalingen in 2014 verder zal toenemen, omdat steeds meer gebruikers hun smartphone en tablet gebruiken om online te shoppen. 

PayPal

Maar ook met PayPal kunt u op een veilige en eenvoudige manier online betalen. Met de veilige betalingssystemen kunt u winkelen met uw creditcard of bankrekening zonder uw financiele gegevens te delen. Met alleen uw e-mailadres en wachtwoord kunt u in een paar klikken betalen en snel afrekenen.

PayPal

In onze webwinkel kunt u veilig winkelen. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en gebruiken deze niet om aan derden te verkopen.Geen producten