IJsspikes anti slip schoen en snowsteps blijvend in prijs verlaagd

Als de winter is begonnen, is het goed om voorbereid te zijn op slechte weersomstandigheden. De antislip snowsteps kunnen zorgen voor mobiliteit en veiligheid. Wij hebben de prijzen van de ijsspikes blijvend in prijs kunnen verlagen.

Anti glij schoen of snowstep online kopen

Met snowsteps loopt u makkelijker over besneeuwde en bevroren straten. De speciale anti-slip noppen geven uitstekend grip op ijs en sneeuw. Het materiaal van deze snowsteps blijft buigzaam, ondanks de kou.

Handstrooier

Veilig lopen op ijs met schoenspikes

Bevestig de gripzolen zorgvuldig over uw schoenen. Voor winterschoenen en sneeuwlaarzen heeft u een grotere maat nodig. Wij raden u aan om de gripzolen alleen op sneeuw of ijs te gebruiken om voortijdig slijten van de noppen te voorkomen. Veeg de gripzolen na gebruik altijd schoon met een droge doek.

Voordelig uw overtrekschoen bestellen, snelle levering

In de shop besteld u eenvoudig uw ijsspike. Deze is leverbaar in drie verschillende maten. Klik op de betreffende maat om te zien welke voor u passend is. Houd bij de keuze van de maat  rekening met de schoen waar u de antislip schoen overheen wilt dragen. Bij Strooizoutcenter bent u zeker van een snelle aflevering van uw bestelling.

>> Online bestellen <<

 
Geen producten