Online strooizout bestellen

Wij zijn een webshop gespecialiseerd in strooizout en winter-accessoires. In de online winkel van Strooizoutcenter koopt u eenvoudig, veilig en snel uw strooizout en winter toebehoren. Wij hebben goede afspraken met onze leveranciers, waardoor wij snel kunnen leveren. In de meeste gevallen uit onze eigen voorraad. Voor vragen zitten onze medewerkers van Strooizout voor u klaar, neem dan ook gerust contact op.


Groot assortiment Strooizoutcenter

In ons assortiment hebben wij verschillende zout strooiers opgenomen. Hierdoor kunt u eenvoudig uw stoep, oprit of (bedrijfs) terrein voorzien van strooizout. Gebruik bij het strooien van zout altijd handschoenen of een schepje en was na gebruik uw handen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook handstrooiers en zout opslagkisten in ons assortiment. Natuurlijk kunt u ook voor uw sneeuwschuivers bij ons terecht! Veel wordt uit voorraad geleverd, waardoor u uw bestelling snel in huis heeft.

Bestelling snel in huis

Nadat uw bestelling door ons is verwerkt, wordt deze aangeboden bij onze vervoerder. Op dat moment ontvangt u via de mail een track en trace link, waarin u kunt zien wanneer u uw zending thuis kunt verwachten. Op dat moment kunt u ook het gepande levermoment aanpassen. Zo ontvangt u uw bestelling op het door u gewenste tijdstip in huis!  Geen producten